Menu na Andrzejki 2016
W dniu 26.11.2016, godzina 19.00
Dj – Krzysiek


Przystawki na zimno:

Talerz ryb wędzonych
Śledź w kilku smakach
Tatar z łososia z parmezanem
Śliwka z boczkiem
Mięsa pieczone i wędzone własnego wyrobu
Polędwiczka wieprzowa z zielonym pesto
Galaretka wieprzowa
Deska serów pleśniowych z winogronem i orzechami
Tatar z polędwicy wołowej
Sałatka z tortellini, świeżym ogórkiem i pomidorkami cherry
Sałatka grecka w sosie musztardowo-ziołowym

Dania na gorąco:

Krem z cukinii z białą czekoladą z nutą mięty
Szpic drobiowo- wieprzowy ze szparagami otulonymi boczkiem na puree marchewkowym z kroplą sosu chrzanowego
Filet z miruny na kaszy pęczak aromatyzowana tymiankiem i burakami
Barszcz czerwony z tymiankową mufinką

Słodkości:

Szarlotka z kruszonką
Sernik z karmelem
Mini mus czekoladowy
Mini panacotta
Mascarpone z truskawkami

Napoje zimne i gorące:
Bez ograniczenia

Alkohol:
Butelka wódki lub wina na parę

Cena za osobę: 120 zł

Zapraszamy!